Zalm­rolls

Supersnelle zalmrolls voor de brunch of een high tea. Minimale moeite, maximaal effect!

(250)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
engels brunch Supersnelle zalmrolls voor de brunch of een high tea. Minimale moeite, maximaal effect! 8 stuks
3 250

Ingrediënten

8 stuks

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de dille fijn en snijd de korstjes van het brood. Besmeer het brood met de roomkaas en leg de sneetjes op een stukje vershoudfolie. Bestrooi met peper. Beleg met de zalm en bestrooi met de dille.
  2. Rol het brood stevig op in het vershoudfolie. Draai de uiteinden van de rolletjes dicht als een toffee en leg ze minimaal 1 uur in de koelkast. Pak ze uit en snijd ze schuin doormidden. Bon appétit!

bewaartip:

Je kunt de sandwichrolls ‘s ochtends al maken. Bewaar ze tot gebruik in de vershoudfolie in de koelkast en pak ze vlak voor het serveren uit.

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 125 kcal
  • eiwit 6 g
  • koolhydraten 9 g
  • vet 7 g
    waarvan verzadigd 4 g
  • natrium 315 mg
  • vezels 1 g
Tags
Ook te zien in

Zalmrolls

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Zalm­rolls

1
  • 8 g dille
  • 4 sneetjes wit casinobrood

Snijd de dille fijn en snijd de korstjes van het brood.

2
  • 185 g roomkaas naturel

Besmeer het brood met de roomkaas en leg de sneetjes op een stukje vershoudfolie. Bestrooi met peper.

3
  • 100 g gerookte zalmfilet

Beleg met de zalm en bestrooi met de dille.

4

Rol het brood stevig op in het vershoudfolie. Draai de uiteinden van de rolletjes dicht als een toffee en leg ze minimaal 1 uur in de koelkast.

5

Pak ze uit en snijd ze schuin doormidden. Bon appétit!

bewaartip:

Je kunt de sandwichrolls ‘s ochtends al maken. Bewaar ze tot gebruik in de vershoudfolie in de koelkast en pak ze vlak voor het serveren uit.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.