Bur­ger & bloem­kool­sa­la­de

(32)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 32

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de aardappelen in water met zout in 20 min. gaar. Verhit in een koekenpan 2 el olie. Bak de beefburgers volgens de aanwijzingen op de verpakking. Keer regelmatig. Neem het vlees uit de pan en houd warm onder aluminiumfolie. Bak de aardappelen even aan in het bakvet van de burgers.
  2. Kook ondertussen de bloemkoolroosjes in water met zout in 6 min. beetgaar. Spoel de bloemkool onder stromend water koud. Klop een dressing van de resterende olie, de azijn, de mosterd en peper en zout. Schep de dressing door de bloemkool.
  3. Leg de beefburgers op 4 borden en schep de bloemkoolsalade erbij. Serveer met de aardappelen.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 540 kcal
  • eiwit 19 g
  • koolhydraten 57 g
  • vet 26 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.