Ge­ma­ri­neer­de ha­ring met rog­ge­brood

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 270 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 8 uur wachten
(19)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
scandinavisch hoofdgerecht 4 personen
4 19

Ingrediënten

Keukenspullen
  • 1 weckpot (inhoud 1 liter), uitgekookt

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Doe de azijn en 100 ml water in een pan. Voeg de suiker, peperkorrels en koriander toe. Breng aan de kook en roer tot de suiker is opgelost. Laat helemaal afkoelen.
  2. Voeg de ui, winterpeen, dille en haring toe aan de afgekoelde azijn. Schep alles in de weckpot, zet in de koelkast en laat minimaal 1 nacht staan. Serveer met roggebrood.

Tip:

U kunt dit gerecht maximaal 5 dagen van tevoren bereiden. De smaken kunnen dan goed intrekken.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 270 kcal
  • eiwit 20 g
  • koolhydraten 13 g
  • vet 15 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.