Twee-ka­zen-ta­gli­a­tel­le

(74)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 74

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  2. Verwarm in een steelpan de gezeefde tomaten met de kaneel. Voeg de mozzarella toe en laat al roerende in de saus smelten. Blijf roeren tot de kaas helemaal gesmolten is. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Verhit de olie in een ruime koekenpan of wok. Voeg steeds een handvol spinazie toe en bak al omscheppend tot de spinazie is geslonken. Voeg peper en zout naar smaak toe.
  4. Meng de pasta met de saus. Verdeel over 4 diepe borden en bestrooi met de kaas. Serveer met de spinazie.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 510 kcal
  • eiwit 26 g
  • koolhydraten 59 g
  • vet 19 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.