Spa­ghet­ti ver­du­re met gei­ten­kaas

(221)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 221

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  2. Verhit de olie in een wok en fruit de uipartjes en de paprika 3 min. Voeg de cherrytomaten toe en roerbak 3 min. Roer de sugo verdure erdoor en breng de saus aan de kook. Roer op het laatst de geitenkaas erdoor en warm het gerecht nog even door.
  3. Verdeel de spaghetti over 4 diepe borden en schep de saus erop.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 595 kcal
  • eiwit 24 g
  • koolhydraten 86 g
  • vet 17 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2010 week 10-11

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.