Kip-sa­té­schnit­zel met oos­ter­se roer­bak

(42)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 42

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bereid de kip-satéschnitzels met 1 el olie volgens deaanwijzingen op de verpakking.
  2. Verhit de rest van de olie in een wok en fruit de uien 3 min. Schep de wokgroente erbij en roerbak 5 min. Voeg de komkommerreepjes en de kokosmelk toe en meng door elkaar. Breng het gerecht al roerend aan de kook en breng op smaak met peper en zout.
  3. Serveer de kip-satéschnitzels met de oosterse roerbak en de rijst.

Tip:

Voeg voor wat meer pit 1/2-1 tl sambal toe aan de oosterse roerbak.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 720 kcal
  • eiwit 27 g
  • koolhydraten 74 g
  • vet 35 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2010 week 10-11

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.