Ta­co's met var­kens­vlees en wit­te kaas

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 435 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 15 min. wachten
(54)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mexicaans hoofdgerecht 4 personen
3 54

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 125 °C. Dep het vlees met keukenpapier droog en bestrooi met peper en zout. Kook de sperziebonen in kokend water 5 min. en giet af. Verwarm de taco's volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Verhit de olie in een wok en roerbak het vlees op hoog vuur goudbruin. Voeg de ui en de paprika toe en roerbak 5 min. Voeg de sperziebonen en de chilibonen met vocht toe en breng al roerend aan de kook. Schep op het laatst de saladekaasblokjes erdoor. Breng pittig op smaak met peper.
  3. Vul de taco's aan tafel.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 435 kcal
  • eiwit 32 g
  • koolhydraten 34 g
  • vet 19 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2010 week 10-11

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.