Ge­stoof­de groen­ten met zalm­vis­sticks

(33)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 33

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de aardappelen gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de sperzieboontjes in het eigen vocht tot tegen de kook aan.
  2. Bak de zalmsticks in 2 el olie volgens de aanwijzingen op de verpakking aan beide kanten bruin en gaar. Verhit in een tweede koekenpan de rest van de olie en fruit hierin de ui 3 min., voeg op het laatst de tijm en de cherrytomaten toe. Giet de sperzieboontjes af en schep het mengsel van ui en cherrytomaten en het bakvet van de zalmsticks erdoor. Stoof nog 1 min.
  3. Serveer de zalmsticks en de aardappelen bij de gestoofde groenten.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 450 kcal
  • eiwit 16 g
  • koolhydraten 65 g
  • vet 14 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2010 week 08-09

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.