Spi­na­zie met ge­hakt­bal­len in jus

(35)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 35

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de aardappelen in vieren en kook ze gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de gehaktballen in vieren. Bereid de jus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Stoof de gehaktballen 5 min. in de jus totdat ze warm zijn.
  2. Verhit de olie in een wok of hapjespan en fruit de ui 5 min. Voeg de paprikastukjes toe en roerbak 3 min. Schep de spinazie erbij en laat de spinazie ontdooien. Voeg de rozijnen toe en verhit de spinazie al omscheppend nog 3 min. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Serveer de gehaktballen in jus met de spinazie en de aardappelen.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 500 kcal
  • eiwit 23 g
  • koolhydraten 68 g
  • vet 15 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2010 week 08-09

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.