Moz­za­rel­la-tos­ti

(95)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans lunch 4 personen
3 95

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Snijd de korstjes van het brood. Klop de eieren los met de melk en 1/2 tl zout en laat het brood er 2 min. in weken. Snijd elke bol mozzarella in 4 plakken. Bestrooi de mozzarella met peper en zout naar smaak. Leg op 4 sneetjes brood elk 2 plakken mozzarella, leg er de andere 4 sneetjes brood bovenop. Druk goed aan. Wentel de sandwiches door de bloem. Schud overtollige bloem af. Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag. Leg als de olie goed heet is 2 sandwiches in de pan en draai het vuur lager. Bak in 6 min. goudbruin en keer voortdurend. Laat uitlekken op keukenpapier en bak vervolgens de andere 2 sandwiches.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 730 kcal
  • eiwit 26 g
  • koolhydraten 67 g
  • vet 39 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.