Ge­roos­ter­de groen­ten­pas­ta

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 485 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 25 min. wachten
(52)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 52

Ingrediënten

Keukenspullen
  • bakpapier

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 190 °C.
  2. Maak een dressing door de olie met de knoflook en de azijn te mengen.
  3. Snijd de courgette in schuine plakken en de plakken vervolgens doormidden.
  4. Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg de courgette, de bosui en de rode ui erop. Schenk de dressing erover. Bestrooi met peper en zout naar smaak. Schuif de bakplaat in het midden van de oven en rooster de groenten in 20-25 min. gaar.
  5. Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  6. Neem de groenten uit de oven en schep door de pasta. Verdeel over 4 schaaltjes. Strooi de Pecorino Romano erover en serveer direct.
video

Groen­ten gril­len en roos­te­ren

Instructievideo - 00:50 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 485 kcal
  • eiwit 15 g
  • koolhydraten 60 g
  • vet 20 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.