Ge­gril­de groen­ten met wal­no­ten

  • bijgerecht
  • 4 personen
  • 335 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 30 min. wachten
(81)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans bijgerecht 4 personen
3 81

Ingrediënten

Keukenspullen
  • bakpapier

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verwarm de oven voor op 190 °C. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Snijd de pompoen in parten. Verwijder de zaden en de draderige binnenkant en snijd met een scherp mes de schil eraf. Snijd de pompoenparten in schijven van ca. 2 cm en leg deze op de bakplaat. Verdeel de ui, het witlof en de walnoten erover en besprenkel met de olie. Bestrooi met het karwijzaad en met chilipeper en zout naar smaak. Schuif de bakplaat in de oven en laat in 25-30 min. gaar worden.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 335 kcal
  • eiwit 6 g
  • koolhydraten 25 g
  • vet 23 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.