Spa­ghet­ti met bo­ter en par­me­zaan

(29)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 29

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kook 300 g spaghetti all'uovo beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de spaghetti af maar bewaar wat van het kookvocht. Schep de boter in kleine blokjes, de geraspte Parmezaanse kaas en 4 el kookvocht door de spaghetti. Breng op smaak met (versgemalen) zwarte peper.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 510 kcal
  • eiwit 18 g
  • koolhydraten 59 g
  • vet 22 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.