Pas­ta met ro­de zalm

Werk, boodschappen en kids. Het eten is in elk geval zo gepiept!

(91)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht Werk, boodschappen en kids. Het eten is in elk geval zo gepiept! 4 personen
3 91

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwijder de velletjes en de graten van de zalm en verdeel het visvlees in stukjes.
  2. Verhit in een wok of braadpan de olie en bak de champignonroerbakmix al omscheppend 5 min. tot de paddenstoelen vocht loslaten. Verwarm de carbonarasaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Voeg de tuinerwten toe en breng de saus opnieuw aan de kook. Schep de zalm bij de saus en laat nog 3 min. zachtjes doorkoken. Verdeel de pasta over de borden en schep de saus erop.

combinatietip:

Strooi er naar smaak geraspte (Parmezaanse) kaas over.

video

Roer­bak­ken / wok­ken

Instructievideo - 00:54 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 640 kcal
  • eiwit 28 g
  • koolhydraten 73 g
  • vet 24 g
    waarvan verzadigd 8 g
  • natrium 510 mg
  • vezels 10 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2010 week 06-07

Pasta met rode zalm

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pas­ta met ro­de zalm

1
1
  • 300 g schelpjespasta

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2
2
  • 213 g rode zalm

Verwijder de velletjes en de graten van de zalm en verdeel het visvlees in stukjes.

3
3
  • 2 el olijfolie
  • 400 g champignon roerbakmix

Verhit in een wok of braadpan de olie en bak de champignonroerbakmix al omscheppend 5 min. tot de paddenstoelen vocht loslaten.

Roerbakken / wokken

Instructievideo

00:54 min.

4
4
  • 260 g carbonarasaus

Verwarm de carbonarasaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.

5
5
  • 450 g extra fijne tuinerwten

Voeg de tuinerwten toe en breng de saus aan de kook. Schep de zalm bij de saus en laat nog 3 min. zachtjes doorkoken.

6
6

Verdeel de pasta over de borden en schep de saus erop.

combinatietip:

Strooi er naar smaak geraspte (Parmezaanse) kaas over.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.