Ge­stoof­de krui­den­zuur­kool met worst­jes

(33)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 33

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Halveer de aardappelen. Doe de worstjes in een pan met koud water en breng het water aan de kook. Neem de worstjes uit de pan en dep ze droog. Kook in hetzelfde water de aardappelen volgens de aanwijzingen op de verpakking, voeg eventueel wat zout toe. Bak de spekreepjes uit. Doe de worstjes erbij en braad ze rondom bruin. Neem de worstjes uit de pan. Fruit in het bakvet de ui goudbruin, schep de kruidenzuurkool erbij en meng ui en zuurkool door elkaar. Leg de worstjes bovenop, voeg de cherrytomaten toe, doe de deksel op de pan en stoof het geheel 15 min. Serveer de kruidenzuurkool met de worstjes en de aardappelen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 510 kcal
  • eiwit 22 g
  • koolhydraten 56 g
  • vet 22 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2010 week 04-05

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.