Ge­roos­ter­de pe­per­steaks met wit­lof uit de wok

(52)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 52

Ingrediënten

Keukenspullen
  • grillpan, wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Snijd de aardappelen in vieren en kook ze 15 min. Meng 1 el olie met de knoflook en de kruiden. Bestrijk hiermee de pepersteaks dun. Verhit de rest van de olie in een wok en roerbak de aardappelen 10 min, voeg na 5 min. de uien toe en voeg het witlof de laatste minuut toe. Breng op smaak met peper en zout. Verhit de grillpan en rooster de pepersteaks aan beide kanten 3-4 min. (ze zijn dan rosé vanbinnen). Serveer de pepersteaks met het gewokte witlof.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 425 kcal
  • eiwit 28 g
  • koolhydraten 51 g
  • vet 12 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2010 week 04-05

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.