Ro­mi­ge ro­de­kool met rund­vlees en aard­ap­pe­len

(60)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 60

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bak de krieltjes in de helft van de boter onder regelmatig omscheppen gaar in 20 min. Verwarm de deelblokjes rodekool met appel volgens de aanwijzingen op de verpakking, roer de crème fraîche erdoor en stoof de rodekool nog 5 min. Verhit in een wok de rest van de boter op hoog vuur en roerbak de runderreepjes 2 min. Schep de runderreepjes uit de wok op een bord en houd ze warm onder aluminiumfolie. Schep de ui en de champignons in de wok en roerbak 5 min. Voeg de runderreepjes en de krieltjes toe en roerbak op hoog vuur nog 1 min. Breng op smaak met peper en zout. Schep de bieslook door de rodekool. Serveer de rodekool met de aardappelroerbak.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 460 kcal
  • eiwit 27 g
  • koolhydraten 54 g
  • vet 15 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2010 week 04-05

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.