Aard­ap­pel-wor­tel­scho­tel met Quorn­ge­hakt

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 410 kcal voedingswaarden
    • 30 min. bereiden
    • 35 min. wachten
(66)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 66

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal inhoud ca. 2 liter

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kook de aardappelschijfjes in de melk 15 min. Verwarm de oven voor op 200 °C. Meng het Quorngehakt met 2 el olie, de knoflook, 1 el Italiaanse kruiden en peper en zout naar smaak. Giet de aardappelen af en bewaar de melk. Meng de aardappelschijfjes en wortelplakjes. Schep de helft ervan in de ovenschaal. Schep hier het Quorngehakt op. Verdeel de rest van de aardappelschijfjes en wortelplakjes over het Quorngehakt. Lepel de melk erover. Strooi de rest van de Italiaanse kruiden en wat peper en zout erover en sprenkel de rest van de olie erover. Zet de schaal in het midden van de oven en bak het gerecht gaar in 35 min. Serveer warm.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 410 kcal
  • eiwit 21 g
  • koolhydraten 52 g
  • vet 13 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2010 week 02-03

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.