Bon­te na­si goreng met prei en pa­pri­ka

(81)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 81

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep de rijst direct na het afgieten in een wijde schaal om snel af te koelen. Verhit de olie in een wok en roerbak het nasi-bamivlees goudbruin in 8 min. Voeg de ui, de prei en de paprika toe en roerbak 5 min. Voeg de knoflook toe en roerbak 1 min. Schep de gekookte rijst erbij en roerbak tot de rijst goudbruin kleurt. Schep op het laatst de ketjap erdoor. Serveer de nasi goreng in 4 diepe borden of kommen.

Tip:

Lekker met kroepoek!

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 585 kcal
  • eiwit 28 g
  • koolhydraten 94 g
  • vet 11 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2010 week 02-03

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.