Kik­ker­erw­ten­soep

(25)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
voorgerecht 4 personen
3 25

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verhit de olijfolie in een soeppan en bak daarin de gesnipperde ui 4 min. Voeg de shoarmareepjes toe. Bak nog 3 min. Voeg 1 liter koud water, de bouillontablet, tomatenblokjes, knoflook toe. Breng aan de kook en breng op smaak met peper en zout. Voeg de kikkererwtentoe aan de soep toe. Laat op laag vuur 10 min. doorwarmen. Serveer de soep met de koriander. Lekker met een geroosterd shoarmabroodje.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 335 kcal
  • eiwit 15 g
  • koolhydraten 18 g
  • vet 22 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.