Thai­se kip­spies­jes

(82)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
thais hoofdgerecht 4 personen
3 82

Ingrediënten

Keukenspullen
  • grillpan, satéstokjes

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Roer 1 el olie door de helft van de rode curry en meng met de kipblokjes. Rijg de kip aan 8 satéstokjes. Gril de spiesjes ca. 8 min in een grillpan. Keer regelmatig. Verhit 2 el olie in een wok en bak de Thaise roerbakmix 1 min. Voeg de rest van de rode curry en pakje kokosmelk aan de groenten toe. Stoof 3-4 min. zodat de groenten gaar, maar nog wel knapperig zijn. Rooster de cashewnoten 2 min. Schep de groenten op 4 borden en bestrooi met de noten. Serveer met de kipspiesjes. Lekker met witte rijst.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 380 kcal
  • eiwit 30 g
  • koolhydraten 11 g
  • vet 24 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.