Chi­li­stoof

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 755 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 3 uur wachten
(79)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mexicaans hoofdgerecht 4 personen
4 79

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bestrooi het vlees met het komijnzaad, het chilipoeder, het paprikapoeder en zout naar smaak. Verhit in een hapjespan de olie en bak het vlees in 5 min. bruin. Doe de ui erbij en bak nog 5 min. Voeg de paprika en de knoflook toe en bak nog 1 min. Schenk de sugo erbij en voeg 100 ml water toe. Laat 2 uur stoven, op heel laag vuur met de deksel op de pan. Roer af en toe. Doe de bonen in een zeef en spoel ze af. Laat ze uitlekken en doe ze bij het stoofvlees. Stoof nog 30 min. en breng op smaak met peper en zout. Bak ondertussen de Parisiennes af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de chili met het brood.

Tip:

U kunt de chili 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar deze afgedekt in de koelkast. Verwarm voor het serveren op laag vuur.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 755 kcal
  • eiwit 45 g
  • koolhydraten 83 g
  • vet 27 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.