Ei­er­sa­la­de met cher­ry to­ma­ten

Een romige salade op basis van crème fraîche light en mayonaise met yoghurt.

(53)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
tussendoortje Een romige salade op basis van crème fraîche light en mayonaise met yoghurt. 4 personen
3 53

Ingrediënten

Lekker erbij

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kook de eieren 10 min. Laat ze schrikken onder koud water, pel ze en snijd in kleine stukjes. Voeg de mayonaise, crème fraîche en mosterd toe. Meng goed en breng op smaak met peper en zout. Snijd het bosuitje in dunne ringetjes en de cherrytomaten in de lengte in vieren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 75 kcal
  • eiwit 4 g
  • koolhydraten 2 g
  • vet 6 g
    waarvan verzadigd 1 g
  • natrium 125 mg
Tags
Ook te zien in

Eiersalade met cherry tomaten

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ei­er­sa­la­de met cher­ry to­ma­ten

1
1
  • 2 eieren

Kook de eieren 10 min. Laat ze schrikken onder koud water, pel ze en snijd in kleine stukjes.

2
2
  • 2 el mayonaise met yoghurt
  • 1 el crème fraîche light
  • 1 tl grove mosterd

Voeg de mayonaise, crème fraîche en mosterd toe. Meng goed en breng op smaak met peper en zout.

3
3
  • 1 bosui
  • 2 cherrytomaten

Snijd het bosuitje in dunne ringetjes en de cherrytomaten in de lengte in vieren.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.