Tor­til­la met var­kens­reep­jes

(104)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mexicaans hoofdgerecht 4 personen
3 104

Ingrediënten

Keukenspullen
  • cocktailprikkers

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verhit de olie in een koekenpan en bak de ui 5 min. Voeg de varkensreepjes toe en bak 3 min. Schep de wokgroenten erdoor en bak al omscheppend nog 3 min.
  2. Voeg de seasoningmix en 100 ml koud water toe en verwarm alles nog 3 min. tot de groenten beetgaar zijn. Breng op smaak met peper.
  3. Verwarm ondertussen de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  4. Verdeel de vleesvulling over de wraps en schep er 1 el zure room op. Vouw één zijde over de vulling naar binnen en rol de wraps op. Steek vast met een cocktailprikker. Lekker met extra zure room en een frisse tomatensalade.
video

Ui snip­pe­ren

Instructievideo - 00:52 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 490 kcal
  • eiwit 31 g
  • koolhydraten 31 g
  • vet 27 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.