Brood­je tar­taar

(58)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
4 58

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bak de broodjes af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een koekenpan. Bak de tartaartjes in 8 min. bruin en gaar. Keer halverwege. Neem het vlees uit de pan en houd warm onder aluminiumfolie. Bak de uienringen in het braadvet goudbruin. Snijd ondertussen de broodjes open. Meng de yoghurt met de komkommer en 2 el munt en voeg peper en zout naar smaak toe. Beleg de broodjes met een flinke lepel komkommeryoghurt, de tartaartjes, een plak tomaat en de uienringen. Strooi de overige munt met peper en zout naar smaak over de resterende komkommer en serveer met de rest van de tomaat bij de broodjes.

Tip:

Gril de tartaartjes en beleg ze met fijngesneden uienringen. Lekker met Griekse yoghurt of ketchup.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 420 kcal
  • eiwit 32 g
  • koolhydraten 35 g
  • vet 16 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.