Run­der­vin­ken in bier

(116)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 116

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit in een braadpan de boter en bak het vlees rondom bruin. Schep het vlees uit de pan en fruit de ui en de groenten in het braadvet. Snijd het vlees in plakken. Leg de plakken terug in de pan en voeg de tomatenblokjes toe. Schenk het bier er voorzichtig bij. Breng aan de kook. Draai het vuur laag en stoof het vlees nog 10 min. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel over 4 borden en serveer de rijst erbij.

Tip:

Eten de kinderen mee? Vervang het bier dan door eenzelfde hoeveelheid vleesbouillon.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 605 kcal
  • eiwit 29 g
  • koolhydraten 69 g
  • vet 21 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.