Wraps met sper­zie­bo­nen, ham en kaas

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 660 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 20 min. oventijd
(196)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 196

Ingrediënten

Keukenspullen
  • 4 bakpapier

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Leg de stukken bakpapier op een bakplaat. Kook de sperziebonen in ruim water 4 min. Laat ze in een vergiet uitlekken. Snijd de ui in dunne halve ringen en bak in de olie goudbruin.
  2. Neem de pan van het vuur en schep de sperziebonen en de hamreepjes erbij. Breng op smaak met peper en zout. Vul de wraps met het bonenmengsel en rol ze op. Leg op elk stuk bakpapier naast elkaar 2 gevulde wraps.
  3. Klop de eieren los met 125 g kaas (per 4 personen) en lepel het over de wraps. Strooi de rest van de kaas erover. Schuif de bakplaat in de oven en bak de wraps ca. 20 min. Serveer ze warm.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 660 kcal
  • eiwit 36 g
  • koolhydraten 54 g
  • vet 33 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2009 week 52-53

Wraps met sperziebonen, ham en kaas

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Wraps met sper­zie­bo­nen, ham en kaas

1
1

Verwarm de oven voor op 180 °C.

2
2
  • 600 g gebroken sperziebonen

Leg de stukken bakpapier op een bakplaat. Kook de sperziebonen in ruim water 4 min. Laat ze in een vergiet uitlekken.

3
3
  • 2 uien
  • 2 el olie

Snijd de ui in dunne halve ringen en bak in de olie goudbruin.

4
4
  • 200 g beenhamreepjes

Neem de pan van het vuur en schep de sperziebonen en de hamreepjes erbij. Breng op smaak met peper en zout.

5
5
  • 8 tortillawraps

Vul de wraps met het bonenmengsel en rol ze op. Leg op elk stuk bakpapier naast elkaar 2 gevulde wraps.

6
6
  • 3 eieren
  • 175 g geraspte jonge kaas

Klop de eieren los met 125 g kaas (per 4 personen) en lepel het over de wraps. Strooi de rest van de kaas erover.

7
7

Schuif de bakplaat in de oven en bak de wraps ca. 20 min. Serveer ze warm.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.