Chi­ne­se kool met kip en krab

(63)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 63

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit in een wok de olie en roerbak hierin de kipreepjes en de uien goudbruin in 5 min. Schep de Chinese kool en de paprika erbij en roerbak 3 min. Voeg de woksaus en de krab met het vocht toe. Schep alles om en breng de saus aan de kook. Serveer de rijst met de saus in 4 kommen of diepe borden.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 440 kcal
  • eiwit 23 g
  • koolhydraten 69 g
  • vet 8 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2009 week 52-53

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.