Far­f­al­le met mos­ter­droom­saus

(91)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 91

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kook de farfalle volgens de aanwijzingen op de verpakking, kook de laatste 6 min. de spruitjes mee. Bewaar het kookwater. Fruit de uien in de olie 3 min., voeg de kipfiletreepjes toe en roerbak weer 3 min. Voeg de mosterd, de zuivelspread en ca. 150 ml kookwater toe en roer glad. Breng de saus aan de kook en breng op smaak met peper en zout. Verdeel de farfalle en de spruitjes over 4 borden. Schep de kip in mosterdsaus erop.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 570 kcal
  • eiwit 35 g
  • koolhydraten 67 g
  • vet 18 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2009 week 52-53

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.