Spa­ghet­ti­ni met ve­ge­ta­ri­sche ge­hakt­saus

(38)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 38

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snipper de ui. Snijd de winterpeen in halve plakjes en de bleekselderij in boogjes. Roerbak de groenten 5 min. in de olie.
  2. Schep het fijngehakt erbij en roerbak 2 min. Voeg de sugo Piccante toe en breng het geheel al roerend aan de kook. Kook ondertussen de spaghettini volgens de aanwijzingen op de verpakking. Breng de saus op smaak met peper en zout en schep de spaghettini erdoor.
  3. Bestrooi het gerecht met de kaas en serveer direct.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 515 kcal
  • eiwit 25 g
  • koolhydraten 69 g
  • vet 15 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2009 week 50-51

Spaghettini met vegetarische gehaktsaus

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Spa­ghet­ti­ni met ve­ge­ta­ri­sche ge­hakt­saus

1
1
  • 1 ui
  • 350 g winterpeen
  • 350 g bleekselderij
  • 2 el olijfolie

Snipper de ui. Snijd de winterpeen in halve plakjes en de bleekselderij in boogjes. Roerbak de groenten 5 min. in de olie.

2
2
  • 175 g fijngehakt
  • 520 g sugo piccante

Schep het fijngehakt erbij en roerbak 2 min. Voeg de sugo Piccante toe en breng het geheel al roerend aan de kook.

3
3
  • 300 g spaghettini

Kook ondertussen de spaghettini volgens de aanwijzingen op de verpakking. Breng de saus op smaak met peper en zout en schep de spaghettini erdoor.

4
4
  • 75 g gemalen belegen kaas

Bestrooi het gerecht met de kaas en serveer direct.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.