No­ten­broc­co­li

(66)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
3 66

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Snijd de broccoli in kleine roosjes, schil de steel met een dunschiller en snijd deze in plakjes. Kook de broccoli in weinig water zonder zout in 4 min. beetgaar. Rooster in een droge koekenpan de hazelnoten lichtbruin en doe ze op een bord. Rooster in dezelfde koekenpan het sesamzaad en voeg toe aan de hazelnoten. Giet de broccoli af en laat uitlekken. Verdeel de broccoli over een platte schaal en besprenkel met de sojasaus. Strooi de hazelnoten en het sesamzaad erover en breng op smaak met peper.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 125 kcal
  • eiwit 6 g
  • koolhydraten 5 g
  • vet 9 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.