Biet­jes met groen­te­cris­ps

(22)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
voorgerecht 4 personen
3 22

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Schil de biet en snijd in heel dunne plakjes. Halveer de citroen. Rasp van 1 citroenhelft de gele schil en pers deze helft uit. Maak een marinade van het citroensap, het rasp, de olie, de tijm en peper en zout naar smaak. Verdeel de biet over 4 borden en besprenkel met de marinade. Verdeel vlak voor serveren de groentecrisps over de bietjes. Bestrooi eventueel met peper naar smaak. Lekker met parisiennes (afbakbroodjes) en een partje citroen.

Tip:

U kunt de bietjes ?s ochtends al over de borden verdelen en besprenkelen met de marinade. Bewaar afgedekt in de koelkast.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 185 kcal
  • eiwit 2 g
  • koolhydraten 11 g
  • vet 14 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.