Knak­worst­jes in fi­lo­deeg

Met deze worstjes in knapperig deeg – eten met je handen! – scoor je gegarandeerd punten.

  • borrelhapje
  • 4 personen
  • 145 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 20 min. oventijd
(110)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands borrelhapje Met deze worstjes in knapperig deeg – eten met je handen! – scoor je gegarandeerd punten. 4 personen
3 110

Ingrediënten

Keukenspullen
  • bakpapier

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 180 ºC.
  2. Smelt de boter in een steelpan. Bestrijk een ontdooid vel filodeeg met wat gesmolten boter. Vouw het vel dubbel en bestrijk weer met gesmolten boter. Rol hier een knakworst in.
  3. Herhaal dit voor de andere knakworsten en bak ze in ca. 20 min. goudbruin en knapperig.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 145 kcal
  • eiwit 5 g
  • koolhydraten 14 g
  • vet 7 g
    waarvan verzadigd 4 g
  • natrium 225 mg
Tags
Ook te zien in

Knakworstjes in filodeeg

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Knak­worst­jes in fi­lo­deeg

1

Verwarm de oven voor op 180 ºC.

2
  • 25 g boter

Smelt de boter in een steelpan.

3
  • 4 runderknakworsten
  • 4 vellen filodeeg

Bestrijk een ontdooid vel filodeeg met wat gesmolten boter. Vouw het vel dubbel en bestrijk weer met gesmolten boter. Rol hier een knakworst in.

4

Herhaal dit voor de andere knakworsten en bak ze in ca. 20 min. goudbruin en knapperig.

5

Bon appétit!

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.