Wit­lofsala­de

(82)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
borrelhapje 8 personen
3 82

Ingrediënten

Handig als boodschappenlijstje
of om online te bestellen

Bereiden

  1. Snijd de onderkant van de stronken witlof, verwijder de harde kern en was de blaadjes. Snijd de blaadjes in de lengte in repen van ca. 1 cm. Mix de olie met de azijn, de mosterd en de honing tot een gladde dressing. Breng op smaak met peper. Doe de dressing in een grote kom en schep de witlof er losjes doorheen. Schep hier vervolgens de kaas en de druiven door.
  2. De dressing kunt u een dag van tevoren maken. Bewaar afgedekt in de koelkast. Maak de salade vlak voor het serveren.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 225 kcal
  • eiwit 8 g
  • koolhydraten 9 g
  • vet 18 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.