Cho­co­peer­tjes

  • nagerecht
  • 4 personen
  • 355 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 30 min. wachten
(54)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 4 personen
3 54

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Schil de peren, laat het steeltje eraan zitten. Doe ze in een pan en schenk de witte wijn en suiker erbij. Vul aan met water tot de peren net onderstaan. Breng aan de kook en laat 30 min. garen op laag vuur. Neem de peren uit de pan. Schenk de melk in de pan en breng aan de kook, neem van het vuur zodra de melk kookt en roer de stukjes melkchocolade erdoor, zodat een gladde saus ontstaat. Schenk de warme saus direct over de peren.
  2. U kunt de peren 1 dag van tevoren maken en op de dag zelf de warme chocoladesaus erover schenken. Ze zijn koud ook lekker!
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 355 kcal
  • eiwit 4 g
  • koolhydraten 48 g
  • vet 13 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.