Pas­ta met wit­lof en ont­bijt­spek

(130)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 130

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kook de farfalle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de laatste 4 minuten het witlof toe. Fruit de ui in de olie, voeg de stukjes spek en het runderwokvlees toe en roerbak op hoog vuur 3 minuten. Breng op smaak met zout en voeg (versgemalen) zwarte peper toe. Voeg de kookroom toe en breng de saus aan de kook. Stort de pasta en het witlof in een vergiet en schep het bij de vleessaus in de wok. Serveer het gerecht in 4 diepe borden.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 635 kcal
  • eiwit 41 g
  • koolhydraten 64 g
  • vet 24 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2009 week 48-49

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.