Aard­ap­pel-bleek­sel­de­r­ij­scho­tel met Port Sa­lut

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 575 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 15 min. wachten
(86)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 86

Ingrediënten

Keukenspullen
  • braadslede

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Halveer de aardappelen overlangs en kook ze 15 minuten. Kook de bleekselderij 3 minuten mee. Verwarm de oven voor op 200 °C. Giet de aardappelen en de bleekselderij af en meng ze in de braadslee met de uien, de knoflook, de olie en peper en zout naar smaak. Strooi de kaasblokjes erover en schuif de braadslee in de oven. Laat de kaas in 15-20 minuten smelten en lichtbruin kleuren. Serveer het gerecht warm.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 575 kcal
  • eiwit 28 g
  • koolhydraten 46 g
  • vet 31 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2009 week 48-49

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.