Kroe­poek met gar­na­len

(66)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
chinees borrelhapje 20 personen
3 66

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Garnalen fijnhakken en in kom mengen met 2 el eiwit (rest wordt niet gebruikt), maizena, sherry, sojasaus en zout en peper naar smaak. In wok olie verhitten en bosuitjes en gember 2 min. roerbakken. Garnalenmengsel erdoor scheppen en al omscheppend 2 min. bakken, vocht laten verdampen. Op elk stuk kroepoek een lepel van het garnalenmengsel scheppen. Op schaal leggen en bieslook erover strooien.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 25 kcal
  • eiwit 1 g
  • koolhydraten 1 g
  • vet 1 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: China

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.