Roer­ge­bak­ken mi­hoen met tofu en prei

(48)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
chinees hoofdgerecht 4 personen
3 48

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Mihoen in stukken breken en in kom doen. Overgieten met kokend water en 15 seconden laten wellen. In vergiet afspoelen onder koud stromend water en laten uitlekken. In wok olie verhitten en tofu ca. 5 minuten roerbakken. Knoflook, gember en shii-takes toevoegen en 2 minuten meebakken. Mihoen, prei, taugé, sojasaus en sherry erdoor scheppen en alles al omscheppend nog 5 minuten bakken. Koriander erdoor scheppen en op smaak brengen met zout en peper. Overdoen in een schaal en besprenkelen met sesamolie.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 620 kcal
  • eiwit 24 g
  • koolhydraten 61 g
  • vet 31 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: China

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.