Broc­co­li en peul­tjes met hoi­sin­saus

(44)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
chinees bijgerecht 4 personen
3 44

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Broccoli en peultjes in pan met ruim kokend water 3 minuten koken. In vergiet onder koud stromend water afspoelen en laten uitlekken. In wok olie verhitten en knoflook 30 seconden bakken. Broccoli en peultjes erdoor scheppen en 1 minuut roerbakken. Hoisinsaus en sherry toevoegen en alles nog ca. 3 minuten roerbakken. Op smaak brengen met zout en peper.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 90 kcal
  • eiwit 4 g
  • koolhydraten 7 g
  • vet 5 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: China

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.