Stoof­pot­je met var­kens­fi­let en cham­pig­nons

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 465 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 15 min. wachten
(88)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 88

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Maak 400 ml runderbouillon van 1 tablet. Snijd het vlees in blokjes van 2 cm en kruid het met peper en de vleeskruiden. Verhit de margarine in een braadpan en bak het vlees in 4 minuten bruin. Schep het vlees op een bord. Bak in dezelfde pan de champignons samen met de krielaardappeltjes 5 minuten. Voeg de tijm en de bouillon toe en stoof alles met de deksel op de pan in ca. 15 minuten gaar. Voeg de laatste 5 minuten het vlees en de tomaten toe. Lekker met spruitjes.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 465 kcal
  • eiwit 36 g
  • koolhydraten 49 g
  • vet 14 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.