Lauw­war­me herfst­sa­la­de met zoe­te ro­de­kool

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 445 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 30 min. wachten
(99)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 99

Ingrediënten

Keukenspullen
  • braadslede

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verwarm de oven voor op 200 °C. Boen de aardappelen schoon en snijd ze in de lengte in parten. Kook de parten 7 min. in water met zout. Giet ze af en laat uitlekken in een vergiet. Meng in een braadslee de aardappelparten met de ui, de olie en peper en zout. Rooster de parten 30 min. in het midden van de oven goudbruin en gaar. Schep ze halverwege om. Verwarm de rodekool volgens de aanwijzingen op de verpakking. Haal de aardappelparten uit de oven, schep de rucola erdoor en verdeel over 4 borden. Bestrooi met de walnoten en de kaas en schep de rodekool erbij.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 445 kcal
  • eiwit 11 g
  • koolhydraten 52 g
  • vet 21 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.