War­me ka­neel­ap­pel­tjes met spe­cu­laas­ijs

(184)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands nagerecht 4 personen
3 184

Ingrediënten

Keukenspullen
  • gourmetstel

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Snijd de appels in vier parten, verwijder het klokhuis en snijd de parten in dunne plakjes. Bestrooi met de kaneel en de suiker. Verhit 10 g boter elk gourmetpannetje en bak de appel in 8 min. goudbruin. Serveer met een bol speculaasijs.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 200 kcal
  • eiwit 1 g
  • koolhydraten 23 g
  • vet 12 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.