Sand­wich met Ma­rok­kaan­se schijf

(29)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
lunch 4 personen
4 29

Ingrediënten

Keukenspullen
  • broodrooster, satéstokjes

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Snijd 4 dikke sneden van de boule beurre. Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de Marokkaanse schijven volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng ondertussen de mayonaise met de koriander, het citroensap en de knoflook. Breng op smaak met peper en zout. Rooster het brood in de broodrooster. Bestrijk de sneden brood dik met de koriandermayonaise en snijd ze doormidden. Verdeel de veldsla over 4 halve sneden brood en leg de Marokkaanse schijven erop. Verdeel de rode ui erover, dek af met de overgebleven sneden brood en steek er een satéstokje in om het brood bij elkaar te houden.

Tip:

Verse koriander is lekker als garnering over vrijwel alle Thaise gerechten.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 445 kcal
  • eiwit 11 g
  • koolhydraten 36 g
  • vet 30 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.