Ka­bel­jauw­bur­ger met an­dij­vie-to­maat­stamp

(68)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 68

Ingrediënten

Keukenspullen
  • aluminiumfolie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Snijd de aardappelen in vieren en kook ze gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak de kabeljauwburgers in de olie aan beide kanten goudbruin en gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Neem ze uit de pan en dek ze af met aluminiumfolie, zodat ze warm blijven. Fruit de uien goudbruin in de olie waarin de kabeljauwburgers zijn gebakken. Voeg de tomatenblokjes en de knoflook toe, breng het vocht aan de kook. Breng op smaak met peper en zout. Giet de aardappelen af en stamp ze grof. Schep de andijvie op de puree, schep het uien-tomaatmengsel erop en schep alles luchtig om. Serveer de kabeljauwburger erbij.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 550 kcal
  • eiwit 23 g
  • koolhydraten 81 g
  • vet 15 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2009 week 46-47

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.