Pi­kan­te cho­ri­zo­stoof­pot met rijst

(134)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 134

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verwijder het vel van de chorizo en snijd de worst in plakjes. Verhit de olie in een braadpan en fruit de ui 3 minuten. Voeg de chorizo, de winterpeen, de tomatenblokjes, de kidneybonen met het vocht en de tabasco toe en breng het geheel al roerend aan de kook. Leg de deksel op de pan en stoof het gerecht 10 minuten. Schep af en toe om. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de bonenstoofpot met de rijst.

Tip:

Zet voor de liefhebbers van pittig de tabasco op tafel.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 695 kcal
  • eiwit 27 g
  • koolhydraten 68 g
  • vet 35 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2009 week 46-47

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.