Pro­ven­çaal­se kip met spek­jes

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 665 kcal voedingswaarden
    • 25 min. bereiden
    • 1 uur wachten
(54)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
frans hoofdgerecht 4 personen
3 54

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal inhoud ca. 2 liter

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Vul, volgens de aanwijzingen op de verpakking, de braadstoomzak met de drumsticks, de spekblokjes en de kruidenmix. Volg voor de verdere bereiding de aanwijzingen op de verpakking. Schil de aardappelen en kook ze in water met wat zout gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de sperziebonen 6 minuten. Fruit in de olie de ui en de knoflook 3 minuten, voeg naar smaak wat peper toe. Schep de sperziebonen hierin om. Serveer de Provençaalse kip met spekblokjes in het stoofvocht, met de sperziebonen en de aardappelen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 665 kcal
  • eiwit 42 g
  • koolhydraten 59 g
  • vet 29 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2009 week 46-47

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.