Kro­kan­te kip­schnit­zels met to­ma­ten-pa­pri­ka­rijst

(74)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 74

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper 1 ui, snijd de andere in dunne halve ringen. Bereid de kipschnitzels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Fruit de uisnippers en de paprika in de olie. Voeg de tomatenblokjes toe en breng het geheel aan de kook. Breng op smaak met peper en zout. Schep het mengsel bij de gare rijst. Meng de ijsbergsla met de rest van de ui en de balsamicodressing. Serveer de kipschnitzels met de tomaten-paprikarijst en de ijsbergsla.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 575 kcal
  • eiwit 24 g
  • koolhydraten 79 g
  • vet 18 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2009 week 44-45

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.