To­nijn­ri­sot­to met pa­pri­ka

(263)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 263

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verhit 3 eetlepels olie in een braadpan en fruit hierin de ui 2 minuten. Voeg de rijst, de kruiden en de tomatenpuree toe en roer goed. Schenk er telkens wat hete groentebouillon bij, wacht tot de bouillon helemaal door de rijst is opgenomen en voeg dan de volgende scheut bouillon toe. Na 15-20 minuten is de rijst gaar en bijna alle bouillon op. Bak ondertussen de paprika's in een koekenpan in de rest van de olie in 3 minuten gaar. Voeg de tonijn toe en warm het geheel 1 minuut door. Voeg dit mengsel toe aan de rijst en meng goed. Breng op smaak met peper en zout.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 475 kcal
  • eiwit 27 g
  • koolhydraten 65 g
  • vet 12 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2009 week 44-45

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.