Je hebt een verouderde versie van Internet Explorer, daarom werkt deze site niet optimaal.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je deze site niet zien.

Fo­rel met knof­look

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 320 kcal voedingswaarden
    • 30 min bereiden
    • 60 min wachten
(78)waardeer
Een lekker mexicaans recept. Het hoofdgerecht bevat de volgende ingrediënten: vis, forellen, limoenen, gedroogd chilipepertje, olie, knoflook en verse koriander Mexicaans hoofdgerecht 4 personen 320 kcal
3 78

Ingrediënten

Bekijk je boodschappenlijst op ah.nl/appie

Bereiden

Voorbereiden

Forellen afspoelen onder koud water en droogdeppen met keukenpapier. Aan beide kanten met scherp mes 2 schuine inkepingen in vissen maken. Forellen aan beide kanten en in buikholte besprenkelen met 3 el limoensap en bestrooien met zout en chilipeper. Vissen op bord leggen en 1 uur afgedekt marineren.

Bereiden

Forellen droogdeppen met keukenpapier. In pan olie verhitten en knoflook op matig vuur lichtbruin bakken, uit pan op keukenpapier scheppen. Forellen in zelfde pan in ca. 10 min. bruinbakken, halverwege keren. Forellen op warme schaal leggen. Door achtergebleven bakvet rest van limoensap, koriander en gebakken knoflook roeren. Mengsel over forellen scheppen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • Energie 320 kcal
  • Eiwit 34 g
  • Vet 20 g
  • Koolhydraten 1 g
Tags